PadrePioStigmataСв. Отець Піо – монах з ордену капуцинів, жив у 20 ст. в Італії і своє життя посвятив служінню Ісусові через потребуючих. Основною його діяльністю було навернення грішників через самовіддане прийняття сповіді. За ініціативою Отця Піо була відкрита лікарня в Сан-Джованні-Ротондо “Дім полегшення страждань”. Життя цього святого супроводжувалось чудами: стигмати на місцях ран розіп’ятого Христа; білокація (одночасне знаходження в різних місцях); передбачення майбутнього; можливість  «бачити» все життя людини, що сповідається і визначення її щирості; чудесні зцілення та містичні діяння.

Близько 10-ти років тому за натхненням Святого Духа в нашій парафії почала діяти молитовна спільнота св. о Піо. Вже з самої назви спільноти витікає характер ії діяльності: заступницька молитва та допомога потребуючим.

Щовівторка спільнота зустрічається на Св. Службі в храмі, по закінченні якої молиться новенною до Найсвятішого Серця Ісуса, складеною Св. о. Піо, за всіх, хто просив за молитву. Далі під час зустрічі ми читаємо і ділимось Словом, а також переживанням особистих відносин з Ісусом. Іноді, за натхненням Святого Духа, зустріч проходить в молитві прослави або у спогляданні Ісуса в Святих Дарах. Приблизно раз у декаду спільнота збирається на день зосередження, де маємо більше часу для спілкування, ділення і молитви.

Основне кредо спільноти: «Одна рука – для молитви, друга – для допомоги». Тому члени спільноти в своєму повсякденному житті допомагають потребуючим. Також наша спільнота включилась у загально-парафіяльну діяльність по наданню допомоги бідним сім’ям та бездомним людям.

Духовним наставником, асистентом спільноти є брат Володимир Процько.

Якщо ти прагнеш переживання особистих та спільнотових відносин з Ісусом, потребуєш молитви та хочеш молитися за інших – твоє місце серед нас.

Приходь щовівторка о 19:00 на пр. К. Маркса, 91.

Ісус чекає…

Наше паломництво до Сан-Джовані Ротондо