28 червня 2019 року, в Урочистість Пресвятого Серця Ісуса титульне свято Згромадження відзначали сестри-урсулянки, які служать в нашій парафії. Це єдиний день у році, коли Служба Божа при каплиці сестер відправляється за участю парафіян.
Брат Марек Лісовські OFM Cap, розважаючи над літургійними читаннями Урочистості, зауважив, що сьогоднішнє Слово є повне правди про Любов Бога до нас. Дуже часто через свою невдячність та гріхи, а також внаслідок первородного гріха, ми відкидаємо та нехтуємо цією любов’ю. Але Бог не перестає шукати нас і бути вірним цій любові: “Сьогоднішнє Євангеліє говорить, що навіть тоді, коли ми заблукаємо з причини своєї схильності до гріха і відходимо від Бога, Він не перестає шукати нас, робить все можливе, щоб привести нас до Себе, щоб ми могли належати до вівчарні, якою є Церква.”
Пресвітер заохочував порозважати над тим, де присутні бачать себе сьогодні: “Чи десь далеко від вівчарні і потребуєш, щоб Добрий Пастир взяв тебе на плечі і привів назад? Чи, можливо, маєш вдячність, що ти на цьому пасовиську і досвідчуєш любові і близькості Бога?” Незалежно від того, де ми побачили себе, “Бог сьогодні підтверджує, що хоче вести та піклуватися про нас, а наше завдання дозволити Богові на це, не бунтуватися, не противитися, не ходити своїми шляхами, побачити те, що немає нічого кращого, як віддатися цій дії Доброго Пастиря.”
 
 
 
 
Урсулянки – жіночий орден в Католицькій Церкві, який ставить за мету забезпечення катехизації дітей та молоді, а також піклування про хворих та нужденних.
Нагадуємо, що з 19 по 21 липня 2019 року в Домі сестер-урсулянок Серця Ісуса в Агонії в Кам’янці-Подільському відбудуться реколекції для дівчат від 13 років. Детальна інформація у с.Нелі за телефоном +38(097)278-00-22
 

Коментарі закрито.

Розклад Богослужінь
від 02.06 по 25.08
Неділя:

10:00 – Українською мовою

18:00 – Українською мовою

Будні:

18:00 — Українською мовою

Субота

8:00 – Українською мовою

за адресою: пр. Дмитра Яворницького, 91