Молитовна група св.о.Піо

Молитовна спільнота о.Піо діє в нашій парафії з 2004 р. Члени спільноти покладають свою надію на Бога, віддаючись заступництву о.Піо з вірою, що спільнота буде і надалі розвиватись і приносити добрі плоди.

Подібні спільноти виникли в світі як відповідь на заклик папи Пія ХІІ молитвою перемогти зло. Засновником першої спільноти став сам о. Піо, а далі вони поширились на весь світ. Спільнота з нашої парафії стала першою в Україні, що що була офіційно зареєстрована в Сан –Джовані Ротондо в Італії, що є осередком груп о.Піо.

Програмою спільноти стали слова о. Піо до своїх духовних дітей “Моліться зі своїми близькими, щовечора зустрічайтесь в храмі на Службі Божій. Роздумуйте над Святим Письмом і живіть ним. Приступайте  до св.Причастя і адоруйте Христа в Пресвятих Дарах.” Також о. Піо закликав  до глибокої особистої молитви, прикладом якої є він сам.

Своєю заступницькою молитвою спільнота огортає кожного потребуючого, молячись також в загальних намірах за свою парафію, Церкву, Україну і весь світ.

Чекаємо на всіх, хто хоче долучитись до такої молитви, а також тих, хто бажає ближче познайомитись з постаттю нашого духовного отця, його життєвою і діяльністю. Наші зустрічі також мають формаційний характер, метою яких є глибше пізнання католицької доктрини.

В історії нашої спільноти є місце і для соціальної діяльності. Це було відвідування  дитячого будинку, притулку безхатченків, випічка тістечок для дітей-сиріт із ПТУ №6.

Зустрічі молитовної групи  відбувається щовівторка після Служби Божої в приміщенні нашого храму.

Духовним асистентом групи є брат Вадим Штогрин.